PROJECTE
ARTÍSTIC

_LA VISIÓ DE LA MORT A TRAVÉS DE L'ART

L’art és el mitjà per a desenvolupar la missió de naturalitzar la mort que té Música Morta. El projecte té 3 intervencions independents a partir de l'observació d'una realitat en un àmbit; i una visió que entén el projecte. Això es tradueix amb les accions que es mostren a continuació:

TRIBUTS A ARTISTES MORTS
La realitat que observem és que es valora més l'obra d'una persona quan aquesta mor.

La nostra visió és valorar l'obra d'una persona quan és viva i quan és morta.

La nostra intervenció és fer tributs a artistes morts a través d'artistes vius que interpreten al seu propi estil i registre, per així poder valorar tant l'obra original d'algú que és mort, com també valorar la mateixa en mans d'algú que és viu i que ho fa originalment.

L'objectiu és implicar artistes musicals vius fent que arrosseguin els tributs al seu propi estil. Aquest, pretén ser un espai que incentivi als artistes participants a fer un esforç creatiu mentre fa l'adaptació de l'artista a qui fa el tribut i, alhora, fer un reconeixement al difunt.

VERMUT PELS DIFUNTS
La realitat que observem és que la mort té funerals institucionalitzats en l'estètica i les normes socials que els regeixen.

La nostra visió és tenir rituals funeraris alternatius.

La nostra intervenció és fer una jornada matinal on es troba el vermut, la gastronomia, l'art i la mort. Un concert amb menjar, beure i parades de diferents arts.

REVIURE ELS MORTS
La realitat que observem és que la mort és tètrica i muda en la seva estètica.

La nostra visó de la mort és neutra i sense associacions imposades.

La nostra intervenció és oferir una estètica impactant a través de la música: concerts d'estètica garage i punk per a fer reviure els morts amb sons eixordidors.